Overlijden voorzitter Mariet van Kempen

Met grote verslagenheid heeft het comité van de Goede Doelen Week Well(GDWW) kennis genomen van het overlijden van onze geliefde voorzitter Mariet van Kempen.
Ze was vanaf de opstartfase van de GDWW nauw betrokken bij de organisatie en sinds 1 december 2013 voorzitter van onze stichting GDWW.
We verliezen in haar een hartelijke en gedreven persoonlijkheid die zich met veel inzet wijdde aan het slagen van onze gezamenlijke goede doelen collecte in Well

Nieuwe voorzitter

* Per 1 december 2013 heeft de Goede Doelen Week Well(GDWW) een nieuwe voorzitter in de persoon van Mariet van Kempen. Ze heeft een waardevolle bijdrage geleverd bij het opstarten van de GDWW en jarenlange bestuurservaring in het Wells Forum.

Foto’s inzamelavond 2011

Er wordt hard gewerkt door de comitéleden en collectanten om de vele enveloppen met inhoud te tellen en de gegevens in te voeren in Excel!

Oprichting stichting GDWW

Oprichting stichting Goede Doelen Week Well

Op 4 maart 2011 werd ten kantore van notaris Rieff te Bergen de stichting Goede Doelen Week Well opgericht.
Op de foto ziet u van notaris Rieff de oprichtingsakte tekenen, naast hem Mw. M. Ummenthum (secr). Staand van links naar rechts; Mw. R. Derks (collectantenleider), Dhr. J. Claessens (vrz) en Mw. C. van Soest (collectantenleider).